Wednesday, 17 October 2012

Product Review : Wagg, Carrot Stick.

Assalamualaikum.

Oddy, tak pasal2 jadi model treats..ahaha


Ishh, membazir betulah. Hari tu beli makanan (Guinea Pig) GP yang nama Wagg, GP tak makan pun. Lepas tu beli pula Wagg tapi untuk treats iaitu Wagg Carrot Stick. Tapi malangnya, ini pun GP tak nak makan. Pelik betul brand makanan Wagg ni. HAHA. Ada je yang tak kena, aihh, tak nak dah beli pet food dari Wagg ini. huhu


Harga RM12.50 untuk 100 gram. Plastik kecil je macam cikedis. Beli dengan harapan bolehlah dijadikan treats untuk GP. Tapi dalam mimpi je lah, GP tak nak gigit pun, bau pun tak. hahah. Bazir duit je beli. huhu Kat paket tulis treats ni untuk small animals seperti rabbits, guinea pigs, hamsters and gerbils. Dan composition boleh tengok kat gambar bawah. Rasanya kalau try kat hamster gigit kot. GP je yang mengada-ngada. Saya beli minggu lepas, dah  banyak kali try introduce kat GP, tapi semua reject. Oleh itu I personally reject treats ini..ciskek!(sesuka hati je.haha)


ooops..tak jelas pula..haha.kandungan dia bolehlah..ada sikit nutritive value untuk small animal.
Bila buka plastik, bau macam mee maggie , hahah, sebiji bau sama. mungkin di bakar dalam oven kot. Makanan ketul besar, keras pula, memang sesuai untuk gigi rodent, boleh asah gigi. Kadang-kadang teringin nak gigit, nak tahu macamana rasanya, tapi geli pula..ahahahah

tadaa. bau macam mee maggie!!!
Rugi sangat beli treats ni, sudahlah mahal, GP pun tak pandang kalau hari tu beli benda lain mesti bahagia je. hmmm, siapa-siapa yang nak cuba, belilah, tengok kalau GP makan ke tak, kalau tak makan memang benda ni bukan taste GP.hahah. OK habis, kecewa. ahahha

cincil tengok je. hahah..tak ada nafsu nak gigit sekalipun

Tengok..hidu-hidu skit....
lepas tu berpaling muka. ciss. Waggs product really disappointing me. kroihhh


6 comments:

  1. Sorry soalan lari..Ngape xda bulu kat muka si Oddy tu?? Huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tu bukan skin problem..xtau la kenapa..dari lahir aritu lagi ada yang xkena..now dah luruh..botak..ahahah

      Delete
  2. Replies
    1. hehe..tu gp juga..special gp.bulu gugur..ahhahahah

      Delete
  3. Kemudian dah bertukar brand lain ke Dayat? :)
    #comel ur GP

    ReplyDelete
    Replies
    1. skang guna burgess excell ngan oxbow..yg wagg ni testing2 je..tp hampa plak

      Delete