Wednesday, 2 January 2013

Selamat Tahun Baru 2013 !

Assalamualaikum..

My first entry in the new years 2013!

Julio and the geng!
waaa..sedar tak sedar dah tahun baru. Baru terdetik nak update blog, hahah, cepat sangat masa berlalu, dah nak habis study pun di UPM ni. huwaaa. Semester depan kena pergi latihan industri pula selama 4 bulan and then barulah officially tamat pengajian sebagai pelajar di UPM. Rasa nak menangis je, lepas ni in future tak tahu apa jadi, kerja? master? or menganggur? hehe. yang pasti saya ada rancangan sendiri dan hala tuju selepas ini. gituuu

Nak wish SELAMAT TAHUN BARU, SELAMAT MENDUDUKI PEPERIKSAAN AKHIR TAHUN DAN SELAMAT BERCUTI !!! waaaa.. 2013 ini akan menjadi lembaran baru, we will see what happen next! nak tambah pets selain GP and start my own business ! thanks for your reading and KBYE!

Kalau rindu dengan my GP silalah jenguk youtube saya ye, dalam tu ada video mereka! 


Pipu in the house !


8 comments:

  1. comelnya binatang2 awak. hahaha

    ReplyDelete
  2. Wah nk bukak pet shop sendiri ke??

    ReplyDelete
  3. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

    ReplyDelete
  4. blajar kt UPM ? wahh bagi la tips sikit camne mne nak blajar snee . please

    ReplyDelete
  5. wahh blajar kt UPM eh ? bagy la tips camne nak blajar kt sane . pleasee

    ReplyDelete